Косметичні помилки. 10 порад професійного косметолога

Багато жінок по цілому світі мріють про те щоб старістьніколи не починалася а молодість не закінчувалася, але на превеликий жаль в силу певних причин підходить той вік і час коли необхідно кожній жінці більш ретельно дбати про свій зовнішній вигляд, тому редакція нашого сайта сьогодні зверне вашу увагу на певні питання які стосуються косметології https://avantage.lviv.ua/ і можливо багатьом жінкам ці поради допоможуть ще ліпше дбати про красу свого тіла.

Порада перша

Найперше на що слід звернути увагу це на зняття косметики і очищення вашої шкіри. Дехто до цього питання ставиться скептично але насправді воно важливе. Багато жінок навіть не звертають увагу на те як за довго носити косметику, наприклад, багато жінок роблять так, зранку зробили макіяж і цілий день в холоді коли спека і вечером деякий час сидять з косметикою на обличчі, але це велика помилка, так як косметика на обличчі це не природний стан для нашої шкіри обличчя, відповідно коли і поки косметика знаходиться на обличчі то вона блукую пори шкіри. Тому хочемо вам дати пораду, відразу як прийшли додому необхідно зняти косметику за допомогою спеціальних салфеток в яких присутній вітамін Є, такі салфетки сприяють базовому догляду за шкірою сприяючи очищенню і зволоження шкіри.

Loading...

Друга порада

Знайдіть свого косметолога з метою догляду за своєю шкірою згідно своїм фінансовим ствановищем. Навіщо? Для того щоб косметолог оглядав вашу шкіру її стан, томущо тільки косметолог може побачити з професійної сторони певні моменти, наприклад, що зі шкірою не так, в якуму стані вона на даний момент, який догляд потрібен а також підказати які засоби використати щоб усунути певні недоліки, адже певні засоби в доступі мають тільки професійні косметологи. Тому обов’язково знайдіть професійного косметолога і як мінімум запишіться до нього на прийом, покажіть яким ви засобами коритсуєтесь як ними користуєтесь для того щоб косметолог міг скоректувати в правильне русло ваш догляд за шкірою.

Порада третя

Обов’язково читайте інгредієнти тих засобів які хочете придбати. Це дуже важливо, багато жінок купуючи певні косметичні засоби навіть не звертають на цей момент свою увагу. І перед тим як придбати певний засоб прочитайте складник своєму косметологу він обов’язково вам підкаже чи варто купляти той чи інший засіб для догляду, чи це просто марне викидання грошей. Завдяки цьому ви збережети своє обличчя від єксперементі і пошкоджень. Тому добре пам’ятайте цю пораду.

Порада четверта

Кожного дня зволожуйте свою шкіру. Це супер екстра важливий момент! Якщо ви цього не робили, то терміново зробіть зміни, кожного дня зволожуйте шкіру!!!! І це не обхідно робити за допомогою спеціального зволожуючого крему, після зволоження кремом шкіри косметика наноситься на обличчя просто ідеально!!! І навіть якщо ви залишилися вдома і не користуєтеся в той день косметикою, пам’ятайте, зволожувати шкіру всерівно необхідно. І ще є такий легкий лосьон Ромашка він дія як заспокійливе для шкіри і він дуже корисний особливо після складного дня після макіяжу в вечером добре цим лосьоном заспокоїти шкіру.


Порада п’ята

Ретельно очищати шкіру рано і вечером. Чому? Тому що за цілу ніч ніс на обличчі назбируються певні моменти, з’явилися жирові виділення який необхідно видалити, навіть як ми вже згадували перед нанесення косметики.

Порада шоста

Обовязкомо наносіть спецкрем якщо виходити на вулицю в сонячний день, особливо літом. І ніколи не ходіть в солярій, бо шкіра швидко висихає і крім того несе певні ракові захворювання.

Порада сьома.

Ніколи не видавлюйте і не ковиряйте на обличчі. Чому? Тому що для того щоб проводити такі процедури необхідно мати досвід і інструменти для таких маніпуляцій, можна зробити рану і занести бактерії і пошкодити шкіру. Тому є два варіанта: перший піти до свого косметолога щоб він це видалив професійно і другий дочекатися щоб воно пройшло само.

Порада восьма

Не піддавайтеся на умовляння робити певні процедури або ін’єкціїї. Нажаль деякі недобросовісні косметологи працюють на гроші і пропонують робити певні процедури які в результаті можуть не дати ніякого єфекту а що найгірше навіть зашкодити.

Порада дев’ята

Ціна засоба не означає якість. Іде мова про те що дорогий засіб може бути неякісним, тому перш ніж замовити засіб порадьтеся зі своїм косметологом. Тому висновок такий: ціна не завжди відповідає якості.

Порада десята

Зволожуйте руки і користуйтесь бальзамом для губ.

Отже ми обговорили всі ці поради і надіємося що застосувавши їх ви подивитися через деякий час у дзеркало з посмішкою бо побачити у ньому справжню красуню!!!

На цьому ми з вами не прощаємося заходьте ще!

Підписуйтеся на оновлення нашої і сторінки а також дцліться з друзями, до зустрічі!

З любов’ю  Будь в теме



Добавить комментарий