Cum să alegi o invitație de nuntă

Carduri de invitație — acesta este unul dintre cele mai importante detalii ale decorațiunii nunții, pentru că este vorba despre cărțile de invitație care intră în mâinile oaspeților cu mult înainte de sărbătoare. Se poate spune în siguranță că invitațiile sunt chipul vacanței, iar invitații judecă stilul, locul și natura viitoarei nunți. De aceea, merită luat în considerare cu atenție acest detaliu mic, dar foarte semnificativ nunta-lux.ro.

Apreciere: 0 Comentarii: 0 Vizualizări: 2137
Cel mai bine este să vă gândiți prin carduri de invitație după ce stilul nunții este definit cu exactitate. Invitația ar trebui să fie un subtil indiciu misterios, prima pagină a cărții de sărbătoare, după ce a citit care, oaspeții se vor întreba ce îi așteaptă la vacanța în sine. Desigur, cea mai ușoară și nu este scumpă este să cumpărați invitații sau carduri gata făcute într-un magazin special sau un salon de nunți, dar cel mai bine este să refuzați această metodă. Invitațiile gânditoare vor demonstra atenția către oaspeți și pot fi un suvenir memorabil excelent care va păstra o piesă din personalitățile miresei și ale mirelui.

Loading...

CLASIC SAU ORIGINAL?
În primul rând, merită să vă decideți despre categoria dorită: vor fi cărți de invitație clasice sau ceva mai creativ? Stilistica viitoarei nunți vă va ajuta să faceți alegerea corectă: invitațiile clasice vor fi adecvate la orice sărbătoare, tematice sau retro se vor potrivi mai mult cu originalul. De asemenea, pot fi folosite ca suveniruri pentru oaspeți.

INVITAȚII CLASICE
Invitațiile clasice sunt întotdeauna aristocratice și elegante. Dar chiar și aici există spațiu pentru imaginație: te poți juca în siguranță cu forma, culorile și decorul, fără a depăși stilul solemn și ușor oficial. Defilările invitației cu un sigiliu de ceară legat cu panglică de mătase vor arăta elegante și interesante. Carduri cu aspect la fel de elegant în plicuri sau cărți de invitație sub formă de cărți. Pentru a proiecta opțiuni clasice, puteți utiliza hârtie groasă, satin, catifea, hârtie îmbătrânită sau carton gros. În combinație cu materiale rafinate, o paletă rafinată va fi, de asemenea, potrivită: alb, auriu, argintiu, verde profund, stacojiu, albastru și violet. Invitațiile clasice de nuntă sunt proiectate cel mai bine în stiluri solemne și luxuriante, precum vintage, baroc, rococo sau modern, dar pentru sărbători în stilul boho, eco sau rustic, materialele mai naturale, nuanțele pastelate și motivele naturale vor fi potrivite.

INVITAȚII ORIGINALE
Cardurile originale de invitație sunt cea mai bună opțiune pentru nunți tematice sau sărbători cu un program de divertisment original. Astfel de invitații creative pot fi absolut orice: fotografii, imitații de obiecte, tăieturi de ziare sau cărți de joc — și sunt decorate în orice stil. Singura regulă este ca o invitație creativă să fie combinată cu tema generală și stilul nunții. Pentru o sărbătoare retro, este potrivită o invitație sub forma unei bile disco sau a unui disc de vinil, pentru o nuntă cu accent pe muzică și dans — reprezentând un instrument muzical sau un cuplu de dans. Este mai bine să nu supraîncărcați invitațiile creative cu decor și să vă gândiți cu atenție prin fiecare detaliu și schema de culori.

1 sfat

Invitațiile trebuie să se potrivească stilului și temei nunții. Invitațiile sunt o piesă de sărbătoare, un element separat de decor, care ar trebui să se încadreze în stilul și culorile sărbătorii și să deschidă ușor perdeaua secretelor pentru oaspeți, în același timp, păstrând misterul și lăsând loc imaginației și ghici despre cum va fi nunta. Materialele trebuie să corespundă și: de exemplu, pentru o sărbătoare rustică sau eco, invitații mai naturale cu decor natural sunt potrivite, pentru o nuntă boho — un amestec de texturi, culori și stiluri, pentru retro sau vintage — ceva mai nobil, mai vechi și rafinat, folosind dantelă, mătase și catifea.

2 Sfat

Invitațiile trebuie să poarte piese cu personalități ale miresei și ale mirelui, reflectând hobby-urile, viziunea asupra lumii și caracterul lor. Nu vă fie teamă să oferiți nici măcar un detaliu atât de mic precum o invitație, o amprentă personală, apropiindu-vă de oaspeți și dezvăluind fațetele personalității voastre. În final, aceasta este nunta ta și ar trebui să reflecte cuplul tău, arătându-ți sentimentele, stilul și unele caracteristici neobișnuite. Gândiți-vă la ce vă este aproape și bateți-l în invitații cu ajutorul designului, designului și materialelor.

3 Sfat

Efectuând invitații, puteți parcurge calea clasică și introduceți numai locul și ora, data, numele casatorilor și adresa pentru invitați, dacă doriți, indicând codul vestimentar, dorințele cadoului și indicațiile către locul sărbătorii. Cuplurile originale pot alege o opțiune mai creativă și pot transforma invitațiile în mini-opere de artă. Fantezia nu este limitată: mini-povestea cuplului va arăta minunat, ceva neobișnuit și tematic, fotografii sau desene, cărți stilizate ca bilete, cărți sau scrisori, desene. Plicul cu invitații poate fi completat cu confetti, paiete, flori uscate sau de hârtie, steaguri, magneți, pene sau alte detalii corespunzătoare stilului și temei nunții.

4 Sfat

Invitațiile pot fi livrate oaspeților în mod clasic — prin poștă sau puteți să le sortați din nou prin angajarea unui curier îmbrăcat în conformitate cu tema și stilul viitoarei sărbători. Un curier îmbrăcat în stil țigan poate livra invitații la o nuntă boho, un aristocrat gentleman elegant în costum și pălărie la o sărbătoare retro.



Добавить комментарий