Чудовий пиріг, приготований без випічки і без желатину!

Чудовий пиріг, приготований без випічки!

Незвичайний торт з апельсинами, какао та кокосовою стружкою, приготований без випічки та без желатину, з найбільш доступних інгредієнтів! Це дуже тонко, смачно і в міру солодко. Він просто тане в роті!

 

ІНГРЕДІЄНТИ:

Loading...

-500 мл апельсинового соку (у пляшках або свіжовичавлений);

-45 г кукурудзяного крохмалю (4 столові ложки з кінчиком);

-220 г цукру (12 столових ложок з кінчиком);

-1 літр молока;

-140 г манної крупи (9 столових ложок з кінчиком);

-2 столові ложки какао-порошку;

-2 столові ложки кокосової стружки;

-25 г вершкового масла (столова ложка);

-10 г ванільного цукру.

Ми готували пиріг у силіконовій формі, призначеній для випікання тортів, об’ємом 1,5 літра. Але ви можете використовувати будь-яку форму — металеву, скляну або навіть миску — змастивши її соняшниковою рафінованою олією.

МЕТОД ПІДГОТОВКИ:

1. Приготуйте апельсинову композицію: апельсиновий сік вилийте в каструлю з товстим дном. Додати 50 г цукру і кукурудзяний крохмаль. Змішайте дуже добре, щоб воно не залишалося грудчастим.

2. Кип’ятити отриманий склад протягом 1 хвилини від перших киплячих бульбашок, на повільному вогні, постійно помішуючи. Потрібно загустіти.

3. Отриманий пудинг перекладіть у глибоку форму. Розкладіть його рівномірно. Дайте охолонути до кімнатної температури.

4. Приготуйте молочний склад: вилийте холодне молоко в каструлю з товстим дном. Додайте манну крупу, 170 г цукру, ванільний цукор і кокосову стружку. Дуже добре перемішайте за допомогою мішені.

5. Кип’ятити отриманий склад протягом 1 хвилини з моменту першого закипання бульбашок, на повільному вогні, постійно помішуючи. Потрібно загустіти.

6. Зніміть його з вогню і додайте в нього масло. Змішати.

7. Перенесіть половину отриманої композиції у форму, рівномірно розподіливши її по помаранчевому шару.

8. Додайте какао-порошок (обов’язково просіяний, щоб не з’явилися грудочки) до складу, що залишився. Перемішайте до однорідності.

9. Рівномірно розподіліть шоколадну композицію по білому шару.

10. Дайте пирогу охолонути до кімнатної температури, потім накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник мінімум на 3-4 години, поки він повністю не охолоне.

11. Дістаньте пиріг з холодильника і акуратно відокремте його від країв форми, використовуючи тонкий ніж. Потім переверніть його на тарілку і обережно зніміть форму з її поверхні.

12. Порціонуйте і подавайте торт з великим задоволенням! Це дуже красиво, незвично і смачно! Апельсиновий пудинг надає йому особливу кислу ноту та неповторний смак. Манна крупа в її складі не відчувається — якщо ви не знаєте, що вона є, ви не розумієте, що їсте її.

Бажаємо вам приємного апетиту з коханими!

источник



Добавить комментарий