У Великобританії живе дівчинка, яка не відчуває болю

У Великобританії живе дівчинка, яка не відчуває болю, не їсть і не спить

У Великобританії проживає дивовижна дитина. Семирічна дівчинка Олівія Фарнсуорт не відчуває болю, а також практично не їсть і не спить. Медики назвали дівчинку «біонік», а мати вважає, що її дитина зроблена із сталі.

Loading...

Британських лікарів надзвичайно зацікавила доля 7-річної дівчинки Олівії Фарнсуорт, яка не відчуває болю, практично нічого не їсть і не спить. Відомо про це стало після того, як мати дівчинки звернулася в лікарню, так як Олівію збила машина. Медиків здивувало те, що дитина не зронив ні сльозинки, вона навіть не зрозуміла, що з нею сталося: машина протягнула її кілька десятків метрів, проте поки мама і всі очевидці події кричали від жаху, дівчинка спокійно піднялася і підійшла до матері.

Як пояснюють лікарі, у дівчинки є порушення шостої хромосоми — у неї відсутня частина генетичної інформації. Як зазначають медики, Олівія, можливо, є єдиною людиною, яка страждає від трьох симптомів цієї недуги одночасно. Дівчинка не відчуває болю, практично нічого не їсть і може обходитися без сну протягом трьох діб. Сама мати дівчинки зазначає, що симптоми недуги вона стала помічати тоді, коли Олівія перебувала ще в дитячому віці. Вона дуже стурбована цим, адже дівчинка може отримати серйозну травму і не помітити. На даний момент, вона збирає кошти для повного обстеження.

источник



Добавить комментарий