Манікюр цього літа: 10 свіжих ідей на кожен день

Манікюр на літо — питання, до якого варто підійти з креативом. Справа смаку, але дизайн нігтів на цей період часу ніби просить легкості та невимушеності, яскравих фарб і малюнків.

 

Підібравши кілька ідей, а іноді поєднавши їх, можна отримати доволі оригінальний результат. Ваш літній манікюр не залишиться без уваги оточуючих, до того ж додасть вам впевненості в собі і подарує гарний настрій. Ми підібрали 10 свіжих ідей манікюру для цього літа на кожен день.

Loading...

Стилів і видів манікюру на літо сьогодні є незліченна кількість. Це і ніжні пастельні кольори, і експресивні відтінки з візерунками, і всілякі інтригуючі ідеї з суміщенням різних відтінків. Вельми оригінальні луки ви завжди можете доповнити на свій смак. Внести свої ідеї і урізноманітнити вже готові.

Не втрачають популярності в сезоні літо і спокійні пастельні кольори. Жіночні тони гель-лаку надають нігтям свіжість і легкість. Не менш ходовими залишилися і далеко не нові варіанти французького манікюру. Але ж і до них можна підійти зі свіжим поглядом і ідеями.

У певних ситуаціях безпрограшними будуть витончені кольори. Пудрові, наприклад, буде до лиця багатьом модницям.

Чарівно виглядає манікюр в стилі омбре з тонким градієнтом, місячний арт, прикрашений камінцями або оригінальними смужками. Надати нігтям родзинку зовсім не складно.

Можна розглядати і експресивний манікюр: строкаті кольори, яскраві ідеї. Так, він ідеально підходить для літніх образів, відпустки і вечірок. Помаранчевий, рожевий, синій, жовтий — відмінні варіанти. При цьому завжди є можливість доповнити їх стильними рішеннями, які виділять вас.

Безумовно, в кожному типі дизайну нігтів є свої тонкощі і особливості підходу. Тому, яким буде модний річний манікюр — вирішувати вам. Головне правило — відчувати себе впевнено і отримувати від виконаної роботи масу задоволення.



Добавить комментарий