Британська королева — ще та жартівниця!

Королева Великобританії Єлизавета ІІ розіграла американських туристів. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Британська королева —  була однією з найбільш відомих жінок у світі. Однак, за словами колишнього офіцера королівської охорони Річарда Гріффіна, навіть вона час від часу може залишатися інкогніто. Гріффін розповів про кумедний випадок, що стався біля замку Балморал — приватної резиденції англійських королів в області Абердиншир, Шотландія.

Loading...

За своїм звичаєм, королева вийшла прогулятися по околицях замку в хустці і пальто і зустріла групу американських туристів.

— Ви живете десь неподалік? — Запитали невдалі туристи, не впізнавши в милій бабусі короновану особу.

Отримавши ствердну відповідь, американці поцікавилися, чи не зустрічала їх нова знайома в цих місцях королеву. Замість того, щоб розкритися, Єлизавета відповіла:

Я ні, ніколи, але ось він її точно зустрічав, — і вказала на який супроводжував її поліцейського.

 

Повідомляється, що королеву часто бачили в звичайному одязі, гумових чоботях, а іноді — і за кермом «Ленд ровера». Нещодавно надбанням громадськості став ще один курйозний випадок, що стався в 1998 році.

Тоді резиденцію королеви в Балморалі відвідував принц Абдулла з Саудівської Аравії. Єлизавета запропонувала йому покататися по околицях, принц погодився, і був дуже здивований, коли на крісло водія сіла сама королева.

Коли ж авто рушило з місця, на зміну подиву прийшов справжнісінький страх. Королева так хвацько і так швидко лавірувала по вузьких шотландським дорогам, не забуваючи при цьому спілкуватися і постійно повертаючись до співрозмовника, що принц змушений був просити її зменшити швидкість і більше стежити за дорогою.

источник

 



Добавить комментарий